Transportbilar

Inga kompromisser.

Forslunds saluför väl genomtänkta transportbilar som finns där hela vägen – både privat som i företaget. Allt från små rymliga, smidiga skåpbilar till större, komfortabla persontransportbilar. Det finns till och med en variant som täcker nära nog båda kraven.

Våra transportbilar är skapade för att passa din verksamhet – varje dag. Praktiska, välutrustade, bränslesnåla och driftsäkra.

För mer information prata med vår dedikerade transportbilsäljare.

Kangoo

Trafic

Master

Dacia Dokker Van

Dacia Dokker Van egenskaper - lastutrymmeDacia Dokker Van forarplatsDokker Van Dacia - Easy-SeatDacia Dokker Van - lastutrymme med skiljevägg

Robust och mångsidig.

Dokker Van erbjuder ett lastutrymme på 3,3 m3 som med Dacia Easy Seat ökar till 3,9 m3. Ett flerfunktionspassagerarsäte som är både nyskapande och smart, ett säte som kan tas bort helt. När det är borttaget utökas lastlängden från 1,9 m till 3,11 m, och nyttovolymen går från 3,3m3 till 3,9 m3. När ryggstödet är nedfällt fungerar det som ett fiffigt skrivbord. Flexibel är bara förnamnet!

Lastutrymmet har enkel åtkomst, tack vare en stor skjutdörr på höger sida och de asymmetriska bakdörrarna som gör det möjligt att öppna dörrarna i 3 vinklar: 40°, 90° och 180°.

Förarplatsen i Dokker Van, som är utrustad med förvaringsfack i framdörrarna, ovanpå instrumentbrädan och ett stort handskfack, kan sammanfattas med ett enda ord: funktionalitet. Den har plats för alla de arbetsredskap som är helt oumbärliga för din dagliga verksamhet. Funktionaliteten uppnås inte på bekostnad av bilens komfort.

 

DokkerVan

Begagnade transportbilar

Nedan finner ni de begagnade transportbilarna som vi har i vårt lager.