Om oss

Välkommen till Forslunds

Bröderna Forslunds startade 1924 med bilförsäljning i Skellefteå. Då med agenturen för GM’s bilar, tillsammans med annan verksamhet såsom åkeri med mera. 1944 tog agenturen in Volvo och det samarbetet pågår än idag.

1982 kom Renault in i bilden med både personbilar och lätta transportbilar – ett anrikt märke med både hög komfort och låga driftkostnader. Biltillverkaren är en av de äldsta och producerar 3 miljoner fordon per år. Med sina stora rymliga transportbilar till mindre personbilar hoppas de kunna träffa rätt för vad som passar just dig. Kanske en Kadjar eller Talisman? – lika bra i tjänsten som på fritiden!

Det senaste tillskottet är Dacia som införlivades i verksamheten 2010 med både person- och transportbilar. Ett märke som strävar efter hög kundnöjdhet genom låga priser utan att kompromissa med kvalitet. Ett koncept de lyckas med genom att kombinera högteknologi och sunt förnuft. Med sina väl genomtänkta bilar är de med er hela vägen – både privat som i företaget. Utöver nybilsmärkena, Volvo, Renault och Dacia har vi alltid ett stort urval av begagnade bilar.

Vår slogan, ”Med allt för din bil” har följt företaget så långt bak i tiden vi kunnat se.
Hos oss kan du Tanka, Tvätta, vi har verkstäder och reservdelar, kort sagt: ”Allt för Din bil!”
Välkommen till oss på Tjärnvägen 7, Skellefteå!

Erik Eriksson (2)

  Erik Eriksson, VD