Nya XC40

Nya Volvo XC40.

En kompakt SUV, rik på innovation och konstruerad för stadsliv med en uttrycksfull design, smart förvaring och intelligent teknik. Exteriört influerad av science fiction-filmer och konsumentelektronik.

                                                               mellanrum

 

Volvo XC40 är en ny slags Volvo. Men, precis som alla Volvos bilar, är den utvecklad med människan i fokus. Design och innovation som ger dig en enklare vardag. Bilen skapar förtroende då föraren sitter högre upp med perfekt sikt. Dynamiska köregenskaper och följsam styrning gör att du alltid upplever kontroll. Premiär i svensk Volvohandel efter nyår, men du kan redan nu bygga och beställa din XC40. En helt ny och unik Volvo.

Utrustningsnivåer

Alla versioner av Volvo XC40 är välutrustade och har till exempel LED-strålkastare med aktivt helljus, tvåzoners klimatsystem, Sensus infotainment och självklart Intellisafe med City Safety.

Volvo XC40 i siffror

13:

Ljudsystemet Harman Kardon Premium Sound har som mest 13 högtalare för ett perfekt balanserat och kraftfullt ljud.

479:

Hela 479 liters lastvolym upp till bakre ryggstödens överkant innebär att Volvo XC40 har ett av de största lastutrymmena i klassen.

9:

Sätt din personliga prägel med någon av de nio olika lättmetallfälgarna från 17 till 21 tum.

360:

Parkeringskamera 360° visar området närmast bilen ur ett fågelperspektiv och gör det enkelt att parkera.

TIM00220
m42A804F27C837243F1E947F3E9D0F5D3

Momentum Intro

Standardutrustningen innehåller bland annat Digital förardisplay  12,3″ med Sensus Connect High Performance 9″ , Positionsljus, LED ”Tors Hammare”, elmanövrerad baklucka och 18-tumshjul.

 

  Mellanrum 
A3D71FF99F447979A6F7B75440E73552

R-Design Intro

Dynamiska R-Design bjuder på mattsvarta 18-tumshjul, sportchassi, komfortstolar med läder/nubuckklädsel, Svart grill med ribbor i rutmönster och Silkmetal-ram

Smarta lösningar

Inga fler kablar. Volvo XC40 har ett förvaringsutrymme på tunnelkonsolen där en mobiltelefon kan förvaras och laddas trådlöst, vilket skapar ordning och reda och gör den lätt att nå. Telefonen ligger inom räckhåll så att du enkelt kan ta upp den eller snegla på den vid behov.

Den högre sittpositionen och en förarmiljö med ren och logisk utformning ger dig fullständig kontroll. Vackra detaljer och noggrant utvalda material är vad som utmärker äkta svenskt hantverk.

Allt har sin plats

Volvo XC40 har smarta förvaringslösningar som gör livet enklare. Här finns bland annat dörrfack som rymmer den bärbara datorn och handväskan samt en smart utfällbar krok. Det finns till och med ett fack under mittarmstödet med plats för en box med pappersnäsdukar.

Enkel att lasta

Det är enkelt att lasta i och ur Volvo XC40 tack vare funktioner som  elmanövrerad baklucka med handsfree-funktion. För in foten under den bakre stötfångaren för att öppna eller stänga bakluckan automatiskt. Lastutrymmet är flexibelt med vikbart, löstagbart lastgolv och bakre ryggstöd som kan fällas med en enkel knapptryckning.

Smart teknik

Tekniken är mänsklig i Volvo XC40. Allt från den lättanvända pekskärmen i mittkonsolen till en förardisplay med hög upplösning och röststyrning som förstår vanligt tal finns där för att förenkla. Det är lika naturligt som att använda telefonen.

xc40annons

Våra Volvosäljare: