Nya V90 Cross Country Ocean Race

Ditt nästa äventyr börjar här

Inspirerad av världens tuffaste seglingstävling kombinerar V90 Cross Country Volvo Ocean Race äkta allroad-prestanda och allväderskapacitet med smarta, genomtänkta funktioner och tillbehör som gör ditt nästa äventyr ännu bättre. Specialfärger och unika dekorlister ger bilen en unik identitet.

ste_vor_10-cropped

V90 CROSS COUNTRY VOLVO OCEAN RACE från 577.900:-

Mångsidighet. Den nya lyxen.

Förberedd för äventyr, praktisk och rakt igenom lyxig.

Byggd för att vara praktisk

Lyx möter användbarhet

Stolsöverdragen, de vattenfasta mattorna och det robusta, vattenavstötande golvet i lastutrymmet hjälper till att skydda interiören från smutsiga kläder och utrustning.

Smart förvaring & rengöring när du är på språng

En vattentät förvaringspåse håller kläderna torra och gör att våta plagg inte blöter ner. Näten i lastutrymmet håller dina prylar på plats och förhindrar att de glider runt under färd.

V90 Cross Country Volvo Ocean Race levereras med en lätt, portabel rengöringsapparat* för rengöring av fritidsutrustning. *Tillgänglig på utvalda marknader.

Lasta mer, håll stilen

En takbox i Crystal White, samma färg som bilen är lackerad i, finns som tillval. Takboxen levereras inklusive nyckel i färgen Flare Orange och ett lastsäkringsnät.

ste_vor_14-cropped

Unika detaljer

Kombinationen av lacken Crystal White, dekorlister i färgen Kaolin Grey och interiördetaljer i kontrastfärgen Flare Orange är exklusiv för V90 Cross Country Volvo Ocean Race, liksom klädseln och det vattenavstötande golvet i bagageutrymmet.
En ljusstark LED-lampa som är integrerad i bakluckan lyser upp området under den öppna bagageluckan, och i handskfacket finns det en kraftfull och mycket hållbar LED-ficklampa tillverkad i svart flygplansaluminium och som har tre effektlägen.
Till och med de vattenavstötande mattorna har specialdesignats för V90 Cross Country Volvo Ocean Race.

MELLANRUM

v90cc_vor_field_4096x2304

Våra Volvosäljare: